•  

   

 • Хайде заедно за птици!

   

  Всеки месец организираме отворени и безплатни разходки за птици на интересни места в и около София. Досега сме провели 11 разходки с над 200 участника от 3 до 73 години. Те са незабравимо преживяване, с което опознавате птичето разнообразие на столицата, запознавате се с нови приятели-бърдъри и прекарвате ценно време сред природата.

 • Досегашни разходки

  Разгледайте разходките, които сме провели досега. Те са пълни с емоции, изненади и приятни моменти, които заедно споделяме сред природата. За всяка разходка имаме чеклист (списък) в платформата eBird, където описваме пълния списък с видове, добавяме снимки и кратък разказ за разходката.

   

  broken image

  Sofia Bird Walk #1

  Панчарево, 22.02.2020

  Проведохме Sofia Bird Walk #1 на 22 февруари 2020 г. Мястото беше Панчарево, времето - леко ветровито. Имахме цели две групи заради големия интерес - една сутрин и една следобед. Заедно успяхме да видим общо 40 вида птици, да разгледаме добре много от тях, да поговорим и да изкараме весело и приятно!

   

  🐤 eBird чеклист (сутрин) / eBird чеклист (следобед)
  🏞 Галерия със снимки от разходката

 • Разчитаме на теб!

  Всичкo, което създаваме, отнема десетки часове на месец безвъзмездна работа от наша страна. Ако това, което правим с истинска отдаденост и грижа е обогатило животът ти по някакъв начин, ще се радваме да ни подкрепиш! Можеш да го направиш с еднократна подкрепа със сума по твой избор или с месечна подкрепа. Искрено ти благодарим!